GoCamp тренінг у м. Київ






У жовтні минулого року Чулаківська ЗОШ I-III ст. зареєструвалася для участі у проекті GoCamp, за результатами якого стала його переможцем. Цього літа у нашому мовному таборі буде присутній волонтер з Канади - Мирон Лагола.

Узагалі з усіх регіонів України відібрано 611 навчальних закладів, що планують проводити мовні табори GoCamp англійською, німецькою та французькою мовами, залежно від обраної мови табору. Для учителів зазначених навчальних закладів 8 та 9 квітня 2017 року у м. Києві на базі інституту післядипломної педагогічної освіти ім. Б.Грінченка у рамках проекту GoCamp за участі міжнародних експертів для успішної організації таборів відбулася серія тренінгів.

Кожен день занять був чітко спланований. Учителі отримали спеціальні посібники та методички для злагодженої та чіткої роботи як під час занять, так і для організації роботи у мовному таборі. Заняття були змістовними, інформативними, ми спробували нові методи й прийоми викладання іноземної мови. Розглянули такі теми:What Makes a Successful Camp, PBL,CLIL, Gamification 21 century skills. Атмосфера у групі була невимушеною, усі працювали з ентузіазмом, тому кожен, окрім безцінного досвіду, отримав натхнення для подальшої роботи у таборі GoCamp.

Упевнена, літні мовні табори Go Camp цього року запалять у серцях наших вихованців вогник пізнання світу і допоможуть подолати мовний бар’єр. Разом із волонтерами у нас все отримається. Ми на правильному шляху!









Комментарии